mysomewhatordinaryworld

Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Cicci - 9 juli 2012 09:53

Livet känns lite tungstyrt just nu. Tack vare att jag har en underbar vän är jag mer medveten om allt jag gör "fel" och allt jag behöver arbeta med. Men tyvärr är jag inte alltid medveten om alla dessa "fel" i just den stunden. Jag har sagt till mig själv att jag ska vara mer eftertänksam men har tyvärr inte alltid lyckats med det. Min största rädsla är att jag ska misslyckas, att jag inte kommer kunna ändra dessa bitar av mig som jag inte vill ha, bara för att jag inte märker när dom bitarna kommer fram. Men jag kommer aldrig ge upp, det är jag som ska leva med mig själv resten av livet, och jag tänker inte leva med någon jag inte vill vara. Jag har förändrat så mycket, jag vet ju att det går men jag vet inte hur. Nu i efterhand kan jag inte riktigt sätta fingret på hur jag lyckades förändra mig själv. Det jag vet som fungerade var att jag tog avstånd från killar under en relativt lång period och så gick jag ju och pratade med min terapeut. Men vad gjorde jag mer? Oavsett vad jag gjorde måste jag satsa mer tid på mig själv nu och göra mitt liv lite mer lättstyrt. Det är inte bara på grund av mig att mitt liv ser ut som det gör, men det är mitt eget ansvar att se till att jag lever ett liv jag vill leva. 

 

Tack till ni som finns i mitt liv! Och jag är tacksam för att mitt    kom in i mitt liv, för oavsett vad så gör du så att jag fortsätter att utvecklas. 

Presentation


En blogg om My Somewhat Ordinary World- plugget, kärleken, vännerna och smått och gott som händer i livet. Aliquando et insanire iucundum est < > Ibland är det skönt att få vara galen!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards